'Static Shock'-film boekt eindelijk weer vooruitgang

'Static Shock'-film boekt eindelijk weer vooruitgang

Michael B. Jordan kijkt er enorm naar uit.

Decennia nadat het personage voor het eerst te zien was in DC's Milestone-comics, en vervolgens in een hitserie, werkt Warner Bros. aan een film rond Static Shock.

Het project wordt geproduceerd door Michael B. Jordan. Er gingen lange tijd geruchten over rond, maar nooit hoorden we dat de film er echt zou komen. Tot de DC FanDome van afgelopen jaar, waar Jordan fans verzekerde dat iemand werkte aan een film rond een zwarte tiener met elektrische krachten.

Static Shock
"Op dit moment hebben we een schrijver, Randy McKinnon, die werkt aan het script", vertelde Jordan tegenover Collider. "Toen ik als kind opgroeide, raakte ik echt enorm geïnspireerd door Static Shock."

"Dat zo'n soort representatie op die jonge leeftijd beschikbaar was voor mij, was echt belangrijk. En ik weet dat het nu ook belangrijk is voor kinderen van nu. Dus om er een live-action versie van te maken, dat is iets waar ik echt enorm naar uitkijk. Ik heb geen duidelijke tijdlijn voor je, of een update die daar aan doet denken. Maar we werken eraan. En ik kan niet wachten om meer met jullie te kunnen delen."

Volgens Jordan wordt er gekeken naar meer verschillende projecten in de Milestone-franchise.

NieuwsFilm

meest populair