Ook deze populaire acteur keert terug in 'Spider-Man: No Way Home'

Ook deze populaire acteur keert terug in 'Spider-Man: No Way Home'

Er is nog een naam aan de superheldenfilm toegevoegd.

J.B. Smoove keert terug als Mr. Julius Dell in de superheldenfilm Spider-Man: No Way Home. Dat onthulde de komediant in de podcast The Daily Zeitgeist.

J.B. Smoove is in meerdere superheldenfranchises te bewonderen. In het Marvel-universum speelt hij Mr. Julius Dell, een van de docenten van Peter en zijn vrienden. Ook was hij te zien in een commercial voor Spider-Man: Homecoming.

Daarnaast spreekt Smoove de stem in van Frank the Plant in de DC-animatieserie Harley Quinn.

"Ik weet niet hoeveel mensen dat voor elkaar hebben gekregen, maar ik heb inderdaad in beide universa een rol", begon Smoove na een vraag daarover, waarna hij iets interessants onthulde. "Ik ben net klaar met de opnames van de nieuwe Spider-Man-film".

Hiermee bevestigt Smoove dus dat hij terugkeert in het derde deel, nadat eerder zijn komische introductie in Far From Home goed in de smaak viel bij de fans.

Het is mogelijk de laatste keer dat we Smoove gaan zien in het Marvel Cinematic Universe. Het gerucht gaat namelijk dat Peter in No Way Home de middelbare school verlaat en begint aan een studie op de universiteit. Deze stap brengt weer nieuwe verhalen met zich mee, evenals nieuwe personages.

NieuwsFilm

meest populair