Acteur Wyatt Russell over de haat richting zijn tweede Captain America

Acteur Wyatt Russell over de haat richting zijn tweede Captain America

Niet iedereen is blij met de nieuwe Captain.

Ondanks dat de wisseling van de wacht al een tijdje bekend was, kwam het debuut van Wyatt Russell als de nieuwe Captain America toch als een verrassing voor de nodige kijkers. Velen zijn niet blij met de opvolger van Chris Evans.

Russell speelt in de zesdelige serie John Walker, en hij wordt aangesteld als de tweede Captain America. Niet alleen Anthony Mackie's Falcon en Sebastian Stans Winter Soldier zijn niet blij met de keuze. Ook de fans reageerden online met de nodige haat op de gekozen richting.

Opzettelijke andere Captain America
"Het maakt deel uit van het personage en het maakte deel uit van de insteek. Het was de bedoeling om zo iemand te spelen en het overtuigend te doen," vertelde Russell aan ComicBook.com.

"Het was leuk om als dat personage te worden neergezet. Normaal gesproken probeert iedereen je aardig te maken, of kwetsbaarder, of wat dan ook. En dit was iets anders voor mij om te kunnen doen. En ik heb het fantastisch gehad."

Overigens zijn er ook voldoende fans wel blij met het personage en zij vinden dat de haters overdrijven. Ze hebben zelfs hun excuses aangeboden voor de haat vanuit fans. Aankomende vrijdag zien we de nieuwe Captain ongetwijfeld opnieuw in actie.



NieuwsFilm

meest populair