Gave 'Static Shock'-film boekt serieuze vooruitgang

Gave 'Static Shock'-film boekt serieuze vooruitgang

Het ziet er goed uit voor de film van Michael B. Jordan.

De ontwikkelingen van Static Shock beginnen erg serieus te gaan. Vorig jaar werd de film aangekondigd en nu is er een schrijver gevonden.

The Hollywood Reporter meldt dat Randy McKinnon de film mag gaan schrijven. Het wordt het live-action filmdebuut van het personage, dat de afgelopen decennia in animatieseries en comics te zien was. Hij heeft al een grote fanschare, dus vreemd is het niet dat er nu eindelijk gekeken wordt naar een film.

Static Shock
In de comics is Static Shock de bijnaam van Virgil Hawkins. Als hij in aanraking komt met een radioactief gas, krijgt hij superkrachten. Die zet hij vervolgens in voor het goede.

De film wordt geproduceerd door Michael B. Jordan en Reginald Hudlin, die hopen hiermee een filmuniversum te kunnen lanceren voor zwarte superhelden. Dat betekent dat er mogelijk gekeken gaat worden naar spin-offs, die zomaar al opgezet kunnen worden met deze film.

Het gaat verder om een DC-productie, waarmee de kans ook bestaat dat deze film zich afspeelt in het multiversum waar The Flash straks het centrum van vormt. Maar nu wordt de film nog geschreven voor McKinnon en is het wachten op een regisseur en een cast.

NieuwsFilm

meest populair