Ook de superheld Hourman moet het DC Extended Universe versterken

Ook de superheld Hourman moet het DC Extended Universe versterken

Het personage dat je al zag in DC's Legends of Tomorrow.

Het DC Extended Universe is zeker nog niet afgerond. Er verschijnen zelf steeds meer berichten over films die in de maak zijn. Nu wordt er ook gewerkt aan een script voor een film rond het personage Hourman.

Deadline meldt dat Warner Bros., DC Films en Chernin Entertainment werken aan de film en dat het script geschreven gaat worden door Gavin James en Neil Widener. Deze schrijvers werken ook samen aan scripts voor San Andreas 2 voor Warner Bros. en Now You See Me 3 voor Lionsgate.

Hourman naar het DC Extended Universe
Ondanks dat met het aanstellen van scriptschrijvers nog geen definitief groen licht betekent voor de productie van de film ziet het er wel goed uit voor Hourman. De eerste Hourman uit de comics is Rex Tyler en hij creëert een nieuwe soort synthese, "Miraclo".

Met "Miraclo" krijgt Tyler een uur lang superkrachten en uithoudingsvermogen. Later in de comics neemt zijn zoon Rick Tyler de rol over en daarna is het de android Matthew Tyler die door het leven gaat als Hourman.

Rex Tyler zagen de fans van het Arrowverse al in de serie DC's Legends of Tomorrow. In die reeks speelde Patrick J. Adams (Suits, The Right Stuff) de rol. In Stargirl, ook van The CW, zijn Rex en Rick Tyler ook te zien, nu gespeeld door Lou Ferrigno, Jr. (S.W.A.T., How I Met Your Mother) en Cameron Gellman (Heathers, 20th Century Women).

NieuwsFilm

meest populair