Elijah Wood vindt de misleidende titel 'The Lord of the Rings' voor de Amazon-serie bizar

Elijah Wood vindt de misleidende titel 'The Lord of the Rings' voor de Amazon-serie bizar

De hoofdrolspeler vindt Amazon-serie misleidend.

Begin jaren 00 van deze eeuw waren de films in de Lord of the Rings-trilogie een groot succes. De films draaiden allemaal om die ene ring én de voornaamste drager ervan: Frodo, gespeeld door Elijah Wood.

Die acteur laat nu weten dat hij het erg raar vindt dat de aankomende Midden-aarde serie van Amazon Prime Video dezelfde titel heeft. "Ik vind het bizar dat ze de serie The Lord of the Rings noemen, want het is geen The Lord of the Rings!" zei Wood tegen Empire.

"Het speelt zich af in het tweede tijdperk van Midden-aarde. Ik ben gefascineerd door wat ze doen met de show. Ze noemen het The Lord of the Rings, maar ik denk dat dat enigszins misleidend is," zei de acteur.

Geen connectie met LORT-personages
"Voor zover ik begrijp, gaat het materiaal waaraan ze werken chronologisch verder terug in de geschiedenis van Lord of things Rings dan welke personages dan ook vertegenwoordigd in Lord of the Rings. Het klinkt meer als het Silmarillion-tijdperk. Niet om nerdy te worden, maar het is het tweede tijdperk van Middle Earth," zei Wood.

Overigens zou hij absoluut een rol in de serie willen als dat mogelijk is: "Als er een wereld was waar dat logisch is, dan ja. Kijk, ik grijp elk excuus aan om naar Nieuw-Zeeland te gaan om aan iets te werken. Ik ben er dan absoluut bij."

Meer weten over de serie The Lord of the Rings van Amazon Prime Video? Ga dan naar SerieTotaal.nl.

NieuwsFilm

meest populair