Netflix komt met trailer voor 'Biggie: I Got a Story to Tell' over The Notorious B.I.G.

Netflix komt met trailer voor 'Biggie: I Got a Story to Tell' over The Notorious B.I.G.

The Notorious B.I.G. is een van de grote namen van zijn generatie.

The Notorious B.I.G. of Biggie Smalls, oftewel Christopher Wallace. Hij was een van de grote namen in de jaren 90 in de rap-industrie die in die periode flink het grote publiek begon op te zoeken. Maar achter de schermen was het nog een schimmig gedoe.

Voor wie de biopics en andere films en series over de rapwereld kijkt, weet dat die wereld niet gepaard gaat zonder geweld. Sommige van de rappers komen namelijk uit buurten waar je 's avonds sowieso niet na negen buiten wil wandelen. Biggie werd in 1997 doodgeschoten. De reden? De zaak is nog steeds niet opgelost.

Biggie: I Got a Story to Tell
De rapper kende heel wat andere grote namen, zoals Puff Daddy, Ma$e, 112 en Tupac. De laatste werd een half jaar voor B.I.G. neergeschoten en het zou geen enorme verrassing zijn als de moorden een verband met elkaar hebben.

Netflix komt nu met de docu Biggie: I Got a Story to Tell. Deze documentaire viert zijn leven aan de hand van zeldzame beelden van achter de schermen en de getuigenissen van zijn beste vrienden en familie. Vanaf 1 maart op Netflix en hieronder de trailer en poster.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair