3 nieuwe films die nu of binnenkort op Amazon Prime Video staan

3 nieuwe films die nu of binnenkort op Amazon Prime Video staan

Amazon Prime Video Originals, ze verschijnen steeds vaker.

Uiteraard is Netflix de hofleverancier van compleet nieuwe films op streaming. Komende jaren mengen de andere diensten zich steeds harder in de strijd. Hieronder 3 films die nu of snel op Amazon Prime Video te zien zijn.

Nu te zien: Borat Subsequent Moviefilm

Regie: Jason Woliner | Hoofdrollen: Sacha Baron Cohen, Maria Bakalova | Bekijk hier



Borat zal in zijn Subsequent Moviefilm in de States op verschillende actuele thema's ingaan zoals de presidentsverkiezingen van 2020 en corona. De film staat al eventjes online, maar is wel één van de opvallendste Amazon Original Films tot op heden.

Vanaf 5 februari: Bliss

Regie: Mike Cahill | Hoofdrollen: Salma Hayek, Owen Wilson, Joshua Leonard, Madeline Zima, Steve Zissis, Jorge Lendeborg Jr., Mercy Malick



Bliss is een creatieve film over een ongelofelijk liefdesverhaal van Greg en de betoverende Isabel, een vrouw die op straat leeft en ervan overtuigd is dat de vervuilde, gebroken wereld om hen heen niet echt is. Ze gelooft dat ze in een lelijke, harde namaak wereld leven die van binnen de mooie, vredige "echte" wereld van blijdschap is.

Vanaf 5 maart: Coming 2 America

Regie: Craig Brewer | Hoofdrollen: Eddie Murphy, Arsenio Hall, Jermaine Fowler, Leslie Jones, Tracy Morgan



Prins Akeem is terug in dit vervolg op de eerste film uit 1988. Zijn vader wil dat hij koning van Zamunda wordt, totdat Prins Akeem ontdekt dat hij een verloren zoon in Amerika heeft. Om de laatste wens van de voormalige koning om zijn kleinzoon tot koning te maken, vertrokken Akeem en Semmi naar Amerika.

NieuwsFilm

meest populair