Streamingpreview: Deze films kan je deze week verwachten op Netflix, Videoland, Amazon Prime Video en Disney+

Streamingpreview: Deze films kan je deze week verwachten op Netflix, Videoland, Amazon Prime Video en Disney+

Het wordt een druk weekje op de streamingdiensten.

Elke week verschijnen er weer talloze nieuwe films op streamingdiensten. Zoveel dat het soms moeilijk bijhouden is waar je naar uit kan kijken.

Hoewel er geen totaaloverzicht is met alle films die absoluut zeker nieuw worden toegevoegd aan een streamingdienst, hebben we dankzij persberichten en releaselijsten wel een redelijk goed idee van de films waar streamingdiensten zelf nadruk op willen leggen. Deze maandag dus een overzicht met de filmreleases waar we naar uitkijken.

Easy A (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Will Gluck | Cast: Cam Gigandet, Emma Stone, Amanda Bynes, Stanley Tucci
Vanaf donderdag op Netflix
Easy A volgt Olive Penderghast (Emma Stone) een slimme studente die door een vals gerucht dat ze nogal van bed naar bed duikt met iedereen volledig depressief raakt. Dan realiseert ze zich dat ze hier ook haar voordeel mee kan doen want het is toch veel makkelijker om te slagen zonder te leren?

Line of Duty (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven C. Miller | Cast: Dina Meyer, Giancarlo Esposito, Courtney Eaton, Aaron Eckhart
Vanaf donderdag op Netflix
Frank Penny is een politieagent die op zoek is naar verlossing. Wanneer de 11-jarige dochter van de politiechef wordt ontvoerd, zet Frank alles op het spel om haar te redden. Tijdens zijn zoektocht wordt hij bijgestaan door de jonge journaliste Ava Brooks. Zij volgt Frank op de voet en zendt alles live uit op haar nieuwskanaal. Terwijl de stad toekijkt, beginnen Frank en Ava aan een race tegen de klok.

Dr. Dolittle 3 (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rich Thorne | Cast: Kyla Pratt, Kristen Wilson, Walker Howard, John Amos
Vanaf vrijdag op Disney+
Maya Dolittle (Kyla Pratt) wil het liefst een gewone tiener zijn, maar ze heeft een klein probleem: ze kan net als haar vader met dieren praten. Haar speciale gave brengt haar in grote problemen met haar ouders en haar vrienden worden er helemaal gek van! Tijdens haar zomervakantie op een boerderij wil Maya niet opvallen en probeert ze haar gave te verbergen, maar wanneer haar vrienden in de problemen komen schiet ze hen te hulp op een manier zoals alleen een Dolittle kan: met behulp van de maffe en pratende dieren van de boerderij!

Dope (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rick Famuyiwa | Cast: Rakim Mayers, Blake Anderson, Bruce Beatty, De'aundre Bonds
Vanaf vrijdag op Videoland
Malcolm is een jonge nerd die opgroeit in een ruige buurt in Inglewood, Californië. Hij en zijn vrienden houden van jaren '90 hiphop en dragen kleding van Cross-Colours en Z. Cavariccis, met als gevolg dat ze buitenbeentjes zijn. Op een dag wordt Malcolm door een drugsdealer uitgenodigd voor diens verjaardagsfeest. Op de betreffende avond komen hij en z'n maten in een krankzinnige situatie terecht wanneer een drugsdeal niet helemaal loopt als gepland.

Birdman (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro González Iñárritu | Cast: Michael Keaton, Emma Stone, Kenny Chin, Jamahl Garrison-Lowe
Vanaf zaterdag op Videoland
Een acteur is beroemd om het spelen van een iconische superheld en heeft het daardoor moeilijk een goed Broadway theaterstuk op te zetten. In de dagen voor de openingsavond, worstelt hij met zijn ego, pogingen om een nieuwe band met zijn familie op te bouwen, zijn carrière en zichzelf.

NieuwsFilm

meest populair