Baywatch-babe Donna D'Errico in strak kerstman-pakje op Insta-foto

Baywatch-babe Donna D'Errico in strak kerstman-pakje op Insta-foto

De actrice ziet er voor kerst in ieder geval goed uit.

Als je dan toch geen rood Baywatch-zwempak meer aantrekt, waarom dan niet een rood kerstoutfitje? Dat dacht oud Baywatch-babe Donna D'Errico mogelijk ook toen ze de kerstboom ging optuigen. En wie ziet zijn partner nou niet graag zo de kerstballen ophangen?

We horen niet veel meer van de Baywatch-ster die te zien was in onder meer de tv-series Baywatch Nights en Baywatch. Na haar rollen in de nog bekende titels Candyman: Day of the Dead en Austin Powers in Goldmember richtte ze zich op andere dingen, al nog steeds in de filmwereld.

Ook steeds actiever op Instagram
Tegenwoordig leven er vele sterren van enkel de activiteiten op Instagram. Ook Donna lijkt de laatste tijd in te zetten op het kanaal. Ze verzamelde tot op heden een kleine 300k volgers en het zou zomaar kunnen dat het aantal snel stijgt.


Zien hoe de 52 jarige Donna eruit in haar strakke kerstpakje? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.

Op haar IMDb-pagina zien we dat ze te zien zal zijn in de verder weinig zeggende titels Escape from Area 51 en 116 MacDougal. Ook werkt ze als regisseur aan twee docu's. Eentje met de titel The Secret of Agri Dagi en de andere gaat over Donald MacKenzie.

NieuwsFilm

meest populair