Netflix toont duister logo animatiefilm 'The Witcher: Nightmare of the Wolf'

Netflix toont duister logo animatiefilm 'The Witcher: Nightmare of the Wolf'

Bereid je maar voor op een behoorlijk duistere animatiefilm.

Witchmas is alweer voorbij. Netflix heeft zes dagen lang fans laten kiezen uit verschillende zaken, rond de televisieserie The Witcher. Vandaag hebben we het logo van The Witcher: Nightmare of the Wolf voor jullie.

De ontwikkeling van Nightmare of the Wolf werd in januari aangekondigd. Centraal staat de witcher die we kennen als Vesemir. Sindsdien is er weinig over hem bekend gemaakt, dus het logo vandaag is een van de eerste dingen die onthuld zijn rond de animatiefilm.

Nightmare of the Wolf
Nightmare of the Wolf verkent het verleden van Vesemir. We beginnen bij zijn jeugd, en zullen te zien krijgen hoe hij uiteindelijk een Witcher wordt. En dat wordt, gezien het logo en de muziek, behoorlijk duister.



Netflix heeft ook al een synopsis vrijgegeven rond de animatiefilm: Lang voordat hij de mentor van Geralt werd, begon Vesemir zijn eigen reis als een Witcher, nadat de mysterieuze Deglan hem claimt met de Law of Surprise.

Vesemir is een belangrijk personage in de boeken rond The Witcher. Maar zijn achtergrondverhaal is nooit echt verkend. We weten dat hij een van de weinige overlevenden is van een aanval op de School of the Wolf, waarbij de kennis om nieuwe Witchers te maken verloren ging.

NieuwsFilm

meest populair