George Clooney waarschuwde Ben Affleck om vooral geen Batman te worden

George Clooney waarschuwde Ben Affleck om vooral geen Batman te worden

De druk was zo groot, hij raadde het gewoon af.

Acteur George Clooney zei tegen Ben Affleck dat hij de rol van Batman niet moest accepteren toen hij die aangeboden kreeg.

Batman-fans zijn altijd heel specifiek over wie ze in het harnas willen zien. Vorig jaar waren fans bijvoorbeeld behoorlijk verbaasd toen Robert Pattinson gecast werd als Batman. Maar wat Affleck betreft, waren ze behoorlijk blij met het idee van een oudere, harde Batman.

Goed uitkijken
Clooney sprak met het radiostation Sirius XM over de rol van Batman. Hij wilde dat Affleck zich bewust zou zijn van de druk die er op zijn schouders zou komen te liggen. Aan de box office hebben bijvoorbeeld geen van de films geld gekost.

De verwachtingen zijn dus groot. "Ik denk dat, aangezien ik al een tijdje meedraai en gezien de dingen die ik gedaan heb... Nou ja, ik heb een grote flop meegemaakt, en dingen zien mislukken. En ik heb grote successen meegemaakt. En het lijkt er niet op dat ze geluisterd hebben. Ben heeft niet naar mij geluisterd en hij deed het geweldig, ik had mij toen duidelijk vergist. Maar ik probeer alleen maar de wijsheid van mijn ervaring te verspreiden, namelijk: zorg ervoor dat je geen tepels op het pak laat zetten."

Dat is gelukt, want Affleck had 't niet op zijn kostuum laten zetten en ook Robert Pattinson draagt een tepelloos Batman-kostuum.

NieuwsFilm

meest populair