Geruchtenmolen: 'Spider-Man 3' is onderdeel van een trilogie over het multiversum

Geruchtenmolen: 'Spider-Man 3' is onderdeel van een trilogie over het multiversum

Marvel Studios zou zijn filmuniversum straks introduceren aan het multiversum. En dat via twee films en een serie doen.

Avengers: Endgame introduceerde het concept van tijdreizen in het Marvel Cinematic Universe. En voegde daar meteen het idee van meerdere realiteiten aan toe.

Dat laatste gaat verkend worden in Phase Four van het MCU, beginnende met de televisieserie WandaVision op Disney+. Nu horen we dat er een trilogie gemaakt wordt door Marvel die draait om het multiversum.

Multiversum-trilogie
Volgens Daniel Richtman, die soms ook behoorlijk de plank mis slaat, zijn er drie projecten gepland die intrinsiek gelinkt zijn en samen een multiversum-trilogie vormen: WandaVision, Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Spider-Man 3.

Gek is dat gerucht eigenlijk niet: de films draaien allemaal om het idee van alternatieve realiteiten. Wellicht dat ze ook gedrieën de opmars vormen voor heel wat meer avonturen in het MCU die te maken hebben met verschillende universa.

Dat moet ook bijna wel, want uiteindelijk zal Marvel Studios onder meer de X-Men introduceren in zijn fictieve universum. Dat moet natuurlijk goed opgebouwd worden en dat doe je niet met maar 1 film. Twee films en een serie lijkt daarmee wel een goed uitgangspunt, toch?

NieuwsFilm

meest populair