Millie Bobby Brown (Stranger Things) speelt hoofdrol in film van 'Avengers: Endgame'-regisseurs

Millie Bobby Brown (Stranger Things) speelt hoofdrol in film van 'Avengers: Endgame'-regisseurs

Na de serie Tales From the Loop opnieuw een verfilming van een boek van Simon Stalenhag.

Millie Bobby Brown (Stranger Things, Enola Holmes) zal de hoofdrol spelen in The Electric State, een film die wordt geregisseerd door Joe en Anthony Russo (Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame) voor AGBO en Universal Pictures.

Net als de eerder dit jaar verschenen Amazon-serie Tales from the Loop is de film gebaseerd op een graphic novel van auteur Simon Stalenhag. De film speelt zich af in een alternatieve toekomst waarin de mensheid en robots in relatieve harmonie samenleven.

Een tienermeisje (Brown) beseft zich opeens dat haar lieve doch vreemde nieuwe robotvriendje bij haar terecht is gekomen om haar te helpen om haar vermiste broertje op te sporen. Samen met de robot gaat ze op zoek aar het jochie, maar stuiten onderweg op een enorm complot.

De Russo's zijn terug
Na het enorme succes van de laatste twee Avengers-films werken de gebroeders Russo opnieuw samen met scenaristen Christopher Markus en Stephen McFeely, die ook al het script schrijven van scifi-thriller The Gray Man, een andere film van de broers. Die film wordt begin 2021 gefilmd, wat na alle verwachting gevolgd wordt door de opnames van The Electric State.

Mike Larocca, Andy en Barbara Muschietti zullen de film, die bedoeld is voor de bioscopen, produceren voor Universal.

NieuwsFilm

meest populair