'The Book of Boba Fett' komt in december 2021 naar Disney+

'The Book of Boba Fett' komt in december 2021 naar Disney+

Maar is het een film of serie?

Lees dit artikel alleen als je de nieuwste aflevering van The Mandalorian al gezien hebt. Dit artikel bevat namelijk SPOILERS!

Het tweede seizoen van The Mandalorian eindigde met een grote knaller. Maar daar zullen we je niet over vertellen. Wel hebben we een briljante teaser voor de toekomst van het personage Boba Fett.

Dat personage debuteerde dit nieuwe seizoen in de serie, en wordt gespeeld door Temuera Morrison. Boba Fett en Ming-Na Wens Fennec Shand was te zien in een scène na de aftiteling van dit seizoen. En ze krijgen een eigen film of serie.

The Book of Boba Fett
De scène na de aftiteling liet zien hoe Boba Fett het paleis van Jabba the Hutt overnam. Hij deed dat samen met Shand, en nam aan het eind van de scène plaats op de troon van Jabba.

Vervolgens was er een zwart scherm te zien, met daarop de woorden The Book of Boba Fett. Coming December 2021. Daarmee gaan we ervan uit dat het gaat om een televisieserie, maar wie weet is het een kerstspecial of film die op Disney+ debuteert.

In december 2021 is namelijk ook het derde seizoen van The Mandalorian te zien. Hopelijk laat Disney+ snel weten wat de bedoeling is!

NieuwsFilm

meest populair