Grootse plannen met 'Star Wars: The High Republic'

Grootse plannen met 'Star Wars: The High Republic'

Begin januari krijgen we meer te horen.

Het Star Wars-universum wordt vanaf januari uitgebreid met een hele reeks nieuwe boeken. Deze verschijnen vanaf 5 januari en het eerste deel heet Star Wars: The High Republic - Light of the Jedi. Lucasfilm komt nu met een groots event voor de aftrap.

Op 4 januari zal op StarWars.com en YouTube een evenement te zien zijn waarin de auteurs van de boeken / comics hun verhaal doen. Dit zijn Claudia Gray (Into the Dark), Justina Ireland (A Test of Courage), Daniel José Older (The High Republic Adventures), Cavan Scott (The High Republic) en Charles Soule (Light of the Jedi).

Nieuwe onthullingen over The High Republic
Tijdens het evenement worden uiteraard nieuwe onthullingen gedaan. Mogelijk horen we ook iets meer over de film- en serieplannen van Lucasfilm. Een paar dagen geleden werd duidelijk dat de Disney+ serie Star Wars: The Acolyte zich aan het einde van de periode van de High Republic afspeelt.

Star Wars: The High Republic speelt zich twee eeuwen vóór Star Wars: Episode I - The Phantom Menace af, tijdens het hoogtepunt van de Jedi Order. Het is een multi-platform publicatie-initiatief met boeken en strips voor alle leeftijden, en met nieuwe helden en werelden om te verkennen en nieuwe bedreigingen voor het Star Wars-universum.

NieuwsFilm

meest populair