Zelfs na alle beschuldigingen wilde producent 'Pirates of the Caribbean' Johnny Depp terugbrengen

Zelfs na alle beschuldigingen wilde producent 'Pirates of the Caribbean' Johnny Depp terugbrengen

Jerry Bruckheimer wilde Johnny Depp gewoon terug hebben.

Johnny Depps filmcarrière is zo'n beetje voorbij, nu het stof rond zijn scheiding met ex-vrouw Amber Heard duidelijk in zijn nadeel valt. De acteur blijkt nu een beetje Hollywood-vergif en wordt als de pest gemeden door filmstudio's.

Toch had dat wat producent Jerry Bruckheimer helemaal niet gehoeven. Hij had namelijk graag gezien dat Depp gewoon terug zou keren. Hij overwoog bijvoorbeeld om Depp in elk geval een cameo te geven in Pirates of the Caribbean 6.

Gaat niet gebeuren
"Jerry Bruckheimer, die bekend staat als een van de belangrijkste medestanders van Depp, en die ooit beweerde dat de vingerwond ontstaan was toen hij 'met zijn hand tussen een autodeur kwam te zitten', hoopte het personage Jack Sparrow in elk geval kort terug te brengen, bijvoorbeeld in de op vrouwen geconcentreerde film met Margot Robbie. Disney wilde dat niet", lezen we in The Hollywood Reporter.

Dat is behoorlijk begrijpelijk vanuit het perspectief van Disney; Depp staat ondertussen te boek als 'vrouwenmepper', sinds een Brits roddelblad hem zo noemde en een smaadzaak van Depp won. Hij mag zo genoemd worden volgens de rechter.

Overigens bleek recent ook al dat de vingerwond waar Bruckheimer het over had, Disney bakken met geld gekost heeft. Daarnaast ontstond dit pas nadat Depp acht (!) ecstasy pillen geslikt had. Geen wonder dat men die samenwerking niet meer ziet zitten.

Ondertussen lijkt de toekomst van de Pirates of the Caribbean-franchise ongewis.

NieuwsFilm

meest populair