Disney+ komt al in januari met de MCU-serie 'Legends'

Disney+ komt al in januari met de MCU-serie 'Legends'

Deze docuserie blikt terug op alles wat we al in het MCU hebben gezien.

Alsof er afgelopen dagen niet genoeg nieuwe Marvel films en series zijn aangekondigd door Disney en Marvel Studios... Nu is er het nieuws dat het Marvel Cinematic Universe toch nog iets sneller terugkeert met de docuserie Legends.

Via het Twitter-kanaal van Marvel Studios wordt duidelijk dat Legends in januari al te zien is. Maar wat krijgen we daarin te zien? Het wordt een terugblik op de personages en avonturen die zij beleefden in het 23-delige Marvel Cinematic Universe.

Marvel Studios: Legends
"De nieuwe serie bezoekt opnieuw enkele van de meest iconische momenten uit het MCU, personage voor personage. De eerste twee afleveringen beginnen met Wanda Maximoff en Vision en deze kunnen op 8 januari gestreamd worden op Disney+," luidt de begeleidende tekst.

De serie zal waarschijnlijk inzoomen op de personages die we komende periode te zien krijgen in de films en series van Marvel. In 2021 zijn dat achtereenvolgend WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Black Widow, Loki, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, What If...?, Ms. Marvel, Eternals, Hawkeye en Spider-Man 3.



NieuwsFilm

meest populair