Gerucht: Ook Green Goblin en Sandman terug in 'Spider-Man 3'

Gerucht: Ook Green Goblin en Sandman terug in 'Spider-Man 3'

Kruipen Willem Dafoe en Thomas Haden Church ook opnieuw in de huid van de bekende Marvel-schurken?

Heeft Marvel nóg meer verrassingen in petto voor Spider-Man 3? Wel als we The Illuminerdi mogen geloven. Deze bekende blog meldt dat niemand minder dan Willem Dafoe en Thomas Haden Church - respectievelijk Green Goblin en Sandman in de eerdere Spider-Man-films - ook in gesprek zijn voor een cameo.

Marvel en Sony gaan waarschijnlijk groots uitpakken met Spider-Man 3. De afgelopen weken kwam het nieuws al naar buiten dat vele bekende gezichten uit de eerdere filmreeksen nu ook hun opwachting zullen maken in het Marvel Cinematic Universe.

Nu zouden dus ook Willem Dafoe en Thomas Haden Church - uit de Spider-Man-trilogie van Sam Raimi - aan dat indrukwekkende rijtje toegevoegd worden. Green Goblin en Sandman zijn ongetwijfeld twee van Spider-Mans meest iconische schurken.


Lees ook:


Eerder sprak Dafoe al over een mogelijke terugkeer in een interview "Ik vond de rol van Norman Osborn echt leuk om te spelen", vertelde hij eerder aan Cinema Blend. "Ik zou het niet weten, ik weet niet waar ze [Marvel Studios] mee bezig zijn. Dat was iets van toen, en we leven inmiddels in het nu. Maar wie weet?"

NieuwsFilm

meest populair