Chris Evans: "Buzz Lightyear spelen is een droom die uitkomt"

Chris Evans: "Buzz Lightyear spelen is een droom die uitkomt"

Pixar gaat aan de slag met een animatiefilm over de echte Buzz Lightyear.

Een paar dagen geleden onthulde Pixar dat ze bij de animatiestudio werken aan de animatiefilm Lightyear. Deze soort van spin-off van de bekende Toy Story-films kijkt naar Lightyear, de grote inspiratiebron van de speelgoedpop Buzz Lightyear.

Het is Avengers-acteur Chris Evans die de stem inspreekt van die echte Lightyear, in de animatiefilm van regisseur Angus MacLane (Toy Story of Terror). Via Instagram reageerde Evans op de unieke stemrol.

Unieke Pixar-film
Evans meldt onder meer hoe hij aan de rol kwam. "Werken met Pixar is een droom die uitkomt. Ik ben vanaf het allereerste begin een grote fan van hun films. Mijn team kon hun opwinding nauwelijks bedwingen toen ze me vertelden dat Pixar een voorstel voor me had," schrijft Evans. "Ze zeiden alleen maar Buzz Lightyear."

"Ik wist niet wat dat betekende, aangezien Tim Allen Buzz Lightyear is, en niemand zijn optreden ooit zou kunnen beïnvloeden. Ik moest weten waarom dit personage anders is en dit verhaal het vertellen waard is," vervolgt Evans.

"Ik kan twee dingen met vertrouwen zeggen: 1. Ik bleef alleen maar glimlachen tijdens de HELE pitch. Van oor tot oor. 2. Iedereen kan gerust ademhalen, en enthousiast worden. Vertrouw me als ik zeg dat ze ECHT weten wat ze daar doen. Deze wordt speciaal," aldus Evans in onderstaand bericht over Lightyear die gepland staat voor de zomer van 2022.



NieuwsFilm

meest populair