Stature debuteert in derde 'Ant-Man'-film 'Quantumania'

Stature debuteert in derde 'Ant-Man'-film 'Quantumania'

Cassandra Lang, de dochter van Ant-man wordt definitief een Marvel-heldin.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat de derde Ant-Man film de titel Ant-Man and the Wasp: Quantumania krijgt en dat het personage Cassie Lang gespeeld gaat worden door een andere actrice. Nu is duidelijk dat de dochter van Scott Lang / Ant-Man (Paul Rudd) ook een Marvel-heldin wordt.

Actrice Kathryn Newton, bekend uit Pokémon Detective Pikachu (2019) en Freaky (2020), neemt de rol van Cassie Lang over van actrice Emma Fuhrmann. Newton zal dus haar debuut gaan maken in het Marvel Cinematic Universe en bevestigde een hoop via onderstaande berichtje:


Cassandra Lang wordt Stature
Al sinds Ant-Man debuteerde in Ant-Man uit 2015 wordt er uitgekeken naar de komst van Stature, de heldennaam van Cassie Lang. Ook Stature kan krimpen en groeien in grootte. En belangrijker: ze is een belangrijk lid van de Young Avengers.

Het vervolg op Ant-Man and the Wasp lijkt in 2022 te gaan verschijnen. Terugkerende namen in de film van opnieuw Peyton Reed zijn Rudd, Evangeline Lilly, Michelle Pfeiffer en Michael Douglas en Jonathan Majors debuteert als de megaschurk Kang the Conqueror.

NieuwsFilm

meest populair