Marvel Studios heeft zijn nieuwe Thanos-achtige schurk onthuld

Marvel Studios heeft zijn nieuwe Thanos-achtige schurk onthuld

Is Kang de nieuwe opperschurk?

Het is een beetje ondergesneeuwd de afgelopen dagen tussen alle aankondigingen rond het Marvel Cinematic Universe, maar Ant-Man and the Wasp: Quantumania heeft niemand minder dan Kang the Conquerer als schurk.

In september al kregen we te horen dat Jonathan Majors gecast was in de derde film rond Ant-Man. Maar wat we nog niet zeker wisten, was welke rol hij zou gaan spelen. Nu is dat dus wel zeker, en blijkt hij Kang the Conquerer te spelen.

Thanos-achtige schurk
Kang is niet het type schurk dat je even laat zien als slechterik van een Ant-Man-film, die vervolgens weer verdwijnt. Hij is eigenlijk een schurk die doet denken aan Thanos. Hij is een superschurk die uit de verre toekomst van de Aarde komt, en geen superkrachten heeft. Maar hij gebruikt wel de technologie uit zijn eigen tijd en die geeft hem een behoorlijk groot voordeel ten opzichte van de aardlingen van onze tijd.

Kang zou zomaar eens de nieuwe slechterik van het niveau van Thanos kunnen zijn. In de comics vecht hij met iedereen, van Thor tot Spider-Man en het hele Avengers-team.

Hoewel Marvel nog niets officieel bekend heeft gemaakt over zijn volgende Avengers-film, is het goed mogelijk dat we nu de grondvesten gelegd zien worden.

NieuwsFilm

meest populair