Kevin Feige belooft het: 'Blade'-aankondigingen volgen snel

Kevin Feige belooft het: 'Blade'-aankondigingen volgen snel

Het is maar stil rond de Blade-reboot.

Tijdens de Disney Investor Day 2020 regende het aankondigingen rond films en series van onder meer Marvel Studios, Lucasfilm, Disney en Pixar. Maar een aankondiging rond Blade bleef uit.

Marvel Studios-baas Kevin Feige laat nu weten dat die updates er nog gaan komen. Tot nu toe weten we enkel dat Mahershala Ali de hoofdrol van Blade zal spelen, maar ontwikkelingen bleven uit.

Aankondigingen komen
"Zoals we vorig jaar tijdens de Comic-Con aankondigden, gaan we verder met Blade, met een hoofdrol voor Academy Award-winnaar Mahershala Ali. De ontwikkeling en verhaallijnen komen bij elkaar, en we zullen heel, heel snel aankondigingen hebben", aldus Feige.

Het nieuws blijft dus nog even uit, maar het lijkt er gezien de woorden van Kevin Feige op dat men wel gestaag voortgang boekt. Een echte onthulling volgt hopelijk snel, namelijk hoe de Blade-reboot kijkt naar het personage en de duistere wereld van de held.

De vraag is op dit moment of Disney een PG-13 Blade-film maakt, of dat er gekozen wordt voor iets anders, namelijk een R-Rated Marvel-film.

NieuwsFilm

meest populair