Wat zie je straks allemaal met Star op Disney+?

Wat zie je straks allemaal met Star op Disney+?

Star wordt in februari 2021 toegevoegd aan Disney+.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat vanaf 23 februari 2021 de streamingdienst Disney+ wordt uitgebreid met Star, een extra omgeving met films en series. Hieronder een snel overzicht met wat je allemaal van Star kunt verwachten.

Star wordt de zesde omgeving op Disney+, naast de omgevingen Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Achter Star staan films en series uit de bibliotheken van ABC, Freeform, FX, Searchlight en 20th Century Studios.

Bekijk de afbeelding
Bestaande en originele content

Naast bestaande content als films als Logan, Alien, Terminator, Die Hard en Deadpool en series als 24, Homeland en Grey's Anatomy kun je straks net als op de andere omgevingen op Disney+ ook nieuwe content op Star zien.

Er is al wat nieuwe content voor Star aangekondigd, met de series Only Murders in the Building met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez, The Dropout met Kate McKinnon, Dopesick met Michael Keaton, Rosario Dawnson en Peter Sarsgaard, Nine Perfect Strangers met Nicole Kidman, Melissa McCarthy en Regina Hall en seizoen 5 van The Handmaid's Tail. Waarschijnlijk is t.z.t. ook de Alien-serie op Star te zien.


Wachtwoord nodig

Abonnees van Disney+ wordt gevraagd een wachtwoord voor Star te gebruiken om de content voor volwassenen te kunnen ontgrendelen. Zo moet ervoor worden gezorgd dat kinderen niet bij de content voor volwassenen komen. Dit is bij Netflix een stuk eenvoudiger.

Bekijk de afbeelding
Disney+ met Star naar 8,99 euro

De maandelijkse abonnementskosten voor Disney+ zullen wel met 2 euro worden verhoogd en daarmee kost de streamingdienst vanaf 23 februari geen 6,99 euro per maand meer, maar 8,99 euro.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair