Dit zijn 4 bioscoopreleases voor juni 2021 die je in de gaten moet houden

Dit zijn 4 bioscoopreleases voor juni 2021 die je in de gaten moet houden

Check hier het lijstje!

Juni is een maand met een nieuwe Ghostbusters-film, een originele titel van Pixar en de maand van Venom 2. Dat betekent dat we heel wat te genieten hebben in deze maand!

Disclaimer: de releasedata zijn allemaal onder voorbehoud. Door het coronavirus kan het komen dat releases weer uitgesteld worden.

Ghostbusters: Afterlife (10 juni)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Reitman | Cast: Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Bill Murray
Ghostbusters: Afterlife focust zich op de alleenstaande moeder Callie en haar twee kinderen: Trevor en Phoebe. Zij wonen in een vervallen boerderij, en komen erachter dat er in een verlaten mijn in de buurt veel mis is. Die is eigendom van Ivo Shandor, die ook de wolkenkrabber bouwde die in 1984 fungeerde als portaal voor het kwaad.
Waarom je 'm moet zien: Een nieuwe Ghostbusters-film, die het helemaal goed moet maken na de vorige dramatisch slechte komedie. Gelukkig staat Jason Reitman aan het hoofd en keert Bill Murray terug.



Luca (16 juni)
Bekijk de afbeeldingRegie: Enrico Casarosa | Cast: John Ratzenberger
Een jonge knul ervaart een onvergetelijke zomer aan de kust. Op de Italiaanse Riviera eet hij heel wat ijs, pasta en rijdt hij eindeloos rond op een scootertje. Luca deelt die avonturen met een nieuwe beste vriend, maar het plezier dat de twee hebben wordt behoorlijk bedreigt. Zijn vriendje is namelijk een zeemonster uit een andere wereld, dat zich vlak onder de oppervlakte van de Aarde bevindt.
Waarom je 'm moet zien: Een nieuwe Pixar-film moet je toch altijd zien? Vooral als het een origineel verhaal is, zoals nu.

Venom: Let There Be Carnage (24 juni)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Serkis | Cast: Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson, Naomie Harris
Na het aan de box office behoorlijk succesvolle eerste deel, is het nu de tijd voor een tweede film met daarin Eddie Brock en zijn buitenaardse symbiote; Venom. Samen zullen ze ditmaal moeten vechten tegen de welbekende superschurk uit de Venom-comics: Carnage. Deze psychotische seriemoordenaar krijgt ook een symbiote, die Carnage heet, en het op wil nemen tegen de gewelddadige Venom.
Waarom je 'm moet zien: Venom was niet briljant, maar wel erg onderhoudend. En dus zijn we wel benieuwd naar dit vervolg, de tweede film van Andy Serkis als regisseur.

Minions: The Rise of Gru (30 juni)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kyle Balda, Brad Ableson, Jonathan del Val | Cast: Steve Carell, Alan Arkin, Jean-Claude Van Damme, Lucy Lawless
3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden in Minions: Hoe Gru superschurk werd. Deze feel-good film zit vol humor, verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over-the-top actie.
Waarom je 'm moet zien: De vorige Minions-film was behoorlijk onderhoudend. Als dit tweede deel dat benadert, is het een prima bioscoopervaring!



NieuwsFilm

meest populair