Deze vier films tippen we je (onder voorbehoud) voor april 2021

Deze vier films tippen we je (onder voorbehoud) voor april 2021

Check hier het lijstje!

April behoort toe aan James Bond. Na vele malen uitstel is het in april eindelijk zover en kunnen we naar No Time to Die in de bioscoop. Maar stiekem kijken we in april ook uit naar het vervolg op A Quiet Place en naar de nieuwe film van Edgar Wright.

Disclaimer: de releasedata zijn allemaal onder voorbehoud. Door het coronavirus kan het komen dat releases weer uitgesteld worden.

No Time to Die (1 april)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cary Fukunaga | Cast: Ana de Armas, Jeffrey Wright, Daniel Craig, Léa Seydoux
Hopelijk komt deze 25ste Bond-film, tevens de laatste voor Daniel Craig, ook echt in april uit. In de 25e James Bond-film 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.
Waarom je 'm moet zien: Het is de nieuwste 007-film natuurlijk!



Boss Level (15 april)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Carnahan | Cast: Mel Gibson, Annabelle Wallis, Michelle Yeoh, Frank Grillo
In de film volgen we een doorgewinterde commando genaamd Roy (Grillo) die wordt gedwongen om zijn dood oneindig te herleven. Roy moet uit zien te zoeken wie er verantwoordelijk is voor zijn situatie en moet deze schurken tegenhouden om zijn lijden tot een einde te brengen.
Waarom je 'm moet zien: Joe Carnahan maakt meestal prima actiefilms. En acteur Mel Gibson speelt de hoofdrol, samen met Michelle Yeoh en Frank Grillo.

A Quiet Place Part II (22 april)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Krasinski | Cast: Emily Blunt, Millie Simmonds, Cillian Murphy, Noah Jupe
Na de gebeurtenissen van het eerste deel, moeten de overgebleven gezinsleden de gevaren van de buitenwereld onder ogen zien. Terwijl ze in stilte proberen te overleven en op onbekend terrein komen, ontdekken ze dat de monsters die op geluid afkomen niet het enige gevaar zijn. Deze film is weer geregisseerd door John Krasinski, al speelt hij geen rol meer.
Waarom je 'm moet zien: De eerste film in de franchise was geweldig, dus laten we dit derde deel een kans geven!



Last Night in Soho (29 april)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edgar Wright | Cast: Anya Taylor-Joy, Matt Smith, Thomasin McKenzie, Terence Stamp
Een nieuwe film van Edgar Wright is toch altijd de moeite waard? We zijn dus blij dat het in april weer zover is. In deze film heeft Anya Taylor-Joy de hoofdrol. Zij speelt een jonge vrouw vol passie over mode-ontwerp, die op mysterieuze wijze de jaren zestig kan betreden. Daar ontmoet ze haar idool, een bloedmooie wannabe zanger. Maar het Londen van de jaren zestig is niet wat het lijkt, en de tijd lijkt uit elkaar te vallen, met behoorlijk grote gevolgen.
Waarom je 'm moet zien: Edgar Wright. En Anya Taylor-Joy, die net van haar Netflix-succes The Queen's Gambit komt.



NieuwsFilm

meest populair