4 aanraders om in de bioscoop te kijken voor februari 2021 (onder voorbehoud)

4 aanraders om in de bioscoop te kijken voor februari 2021 (onder voorbehoud)

Check hier het lijstje!

Februari brengt de eerste films waarvan productiebedrijven hopen dat het echte blockbusters zullen worden: Chaos Walking en The King's Man. De twee films hebben de potentie om een flink publiek naar de bioscopen te trekken! En er komen nog wat leuke arthouse-films uit.

Disclaimer: de releasedata zijn allemaal onder voorbehoud. Door het coronavirus kan het komen dat releases weer uitgesteld worden.

Chaos Walking (4 februari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Holland, Daisy Ridley, Mads Mikkelsen, Ray McKinnon
Todd Hewitt is de laatste jongen in Prentisstown. Maar Prentisstown is niet als andere steden. Iedereen kan horen wat iedereen denkt, in een continue en overweldigende stroom lawaai. Privacy bestaat niet. Geheimen ook niet. Of toch wel? Net een maand voor zijn verjaardag, waarop hij een man zal worden, ontdekt Todd per ongeluk een plek van complete stilte. Dat zou onmogelijk moeten zijn. Maar Prentisstown heeft tegen hem gelogen, en dus moet hij op de vlucht.
Waarom je 'm moet zien: Tom Holland in een gameverfilming, samen met Star Wars-actrice Daisy Ridley. Kom maar op!



The King's Man (10 februari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Vaughn | Cast: Matthew Goode, Gemma Arterton, Aaron Johnson, Ralph Fiennes
Een verzameling van 's werelds ergste tirannen en criminele meesterbreinen verzamelt zich om een oorlog uit te zetten die miljoenen zal vernietigen. De hoop is gevestigd op één man die tegen de tijd zal moeten racen om ze te stoppen. Het leidt tot de origine van de eerste onafhankelijke inlichtingendienst, 'The King's Man'.
Waarom je 'm moet zien: Eindelijk weer een nieuwe film in deze franchise. En eentje die mogelijk tot wel heel veel meer leidt, want Matthew Vaughn wil nog eens zeven (!) films maken.



Nomadland (18 februari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chloé Zhao | Cast: Frances McDormand, Linda May
Naar deze film kijken we natuurlijk alleen al uit vanwege de hoofdrol die Frances McDormand speelt. Bovendien is het de nieuwe film van regisseur Chloé Zhao, die later dit jaar Eternals uit mag brengen, de nieuwste MCU-film. In het drama 'Nomadland' speelt Oscar-winnares Frances McDormand een vrouw van ergens in de 60 die door de kredietcrisis alles is kwijtgeraakt. Ze laat de bewoonde wereld achter zich en maakt een trip door het westen van Amerika, waar ze voortaan door het leven gaat als een moderne nomade.
Waarom je 'm moet zien: Frances McDormand!



Antlers (25 februari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Cooper | Cast: Keri Russell, Jesse Plemons, Jeremy T. Thomas, Graham Greene
Een lerares krijgt interesse in een mysterieuze en in zichzelf teruggetrokken student. Te laat komt ze erachter dat de knul een dodelijk geheim verbergt dat cruciaal is voor het overleven van de stad. Het scenario van Antlers, dat geproduceerd is door onder meer Guillermo del Toro, is gebaseerd op een kort verhaal van Nick Antosca, The Quiet Boy genaamd.
Waarom je 'm moet zien: Het plot klinkt erg interessant van deze horrorfilm. Dat lijkt ons dus wel iets!



NieuwsFilm

meest populair