Gerucht: Tobey Maguire (Spider-Man) heeft ook getekend voor 'Doctor Strange 2'

Gerucht: Tobey Maguire (Spider-Man) heeft ook getekend voor 'Doctor Strange 2'

De acteur zou een grotere rol in het Marvel Cinematic Universe spelen dan tot nu toe gedacht.

Gaat Tobey Maguire een grotere rol spelen in het Marvel Cinematic Universe dan tot nu toe gedacht? Volgens FandomWire zal de acteur ook opduiken in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Volgens FandomWire kruipt Toby Maguire zowel in film=https://www.filmtotaal.nl/film/34120]Spider-Man 3[/film] als in Doctor Strange 2 opnieuw in de huid van Peter Parker alias Spider-Man, een rol die hij eerder speelde in de trilogie van Sony.

Maguire zou snel beginnen aan de opnames van Spider-Man 3 in Atlanta en daarna direct doorgaan naar Londen voor Doctor Strange 2.

FandomWire staat niet per se bekend als de meest betrouwbare site. Daarom moeten we dit gerucht voorlopig maar met een (flink) korreltje zout nemen. Desondanks bewijzen het recente nieuws en de laatste aankondigingen dat Marvel wilde en bijzondere plannen heeft voor de komende jaren.

Heel gek zou de aanwezigheid van Maguire in Doctor Strange 2 dan ook weer niet zijn, zeker niet gezien het feit dat zijn Spider-Man-regisseur Sam Raimi de film maakt.

NieuwsFilm

meest populair