Check in 45 seconden alle nieuwe films (en series) die op Disney+ gaan verschijnen

Check in 45 seconden alle nieuwe films (en series) die op Disney+ gaan verschijnen

Disney+ wordt alleen maar groter.

Met de tekst "Nieuwe avonturen. Nieuwe Originals. Eindeloze mogelijkheden. Dit alles en meer komt exclusief naar Disney+" wordt onderstaande promovideo voor Disney+ aangekondigd op YouTube. En indrukwekkend zijn de beelden zeker!

In 2021 en verder verschijnen heel veel producties op de één jaar oude streamingdienst. Niet alleen van Marvel en Star Wars, maar ook van Disney zelf en van Pixar. Dit wordt aangevuld met de producties van National Geographic en in 2021 ook met Star.

En die laatste toevoeging maakt Disney+ misschien nog wel groter dan we nu denken. Via Star verschijnen namelijk ook Originals die niet bedoeld zijn voor de standaard Disney-doelgroep. En via Star is er toegang tot een groot deel van de bibliotheek van 20th Century Fox / Studios. Overigens gaat die toevoeging je ook meer geld kosten.

Gave sizzle van Disney+
Hieronder zie je in slechts 45 seconden beelden uit de aankomende grote producties die exclusief op Disney+ verschijnen. Denk dan aan de Marvel-serie WandaVision, de Star Wars-serie The Mandalorian, Disney's The Mysterious Benedict Society en The Mighty Ducks, Pixars animatiefilm Soul en de grote film Pinocchio.



NieuwsFilm

meest populair