'Doctor Strange 2' officieel gelinkt aan 'Spider-Man 3'

'Doctor Strange 2' officieel gelinkt aan 'Spider-Man 3'

De Sorcerer Supreme en Spidey zullen de komende jaren vaker met elkaar in aanraking komen.

De verhaallijn van Doctor Strange in the Multiverse of Madness is officieel gelinkt aan die van Spider-Man 3. De Doctor Strange-sequel, die wordt geregisseerd door Sam Raimi, brengt Benedict Cumberbatch terug voor zijn grootste missie, die o.a. verbonden zal zijn met de gebeurtenissen in de nieuwe Spidey-film van Jon Watts.

De tweede Doctor Strange werd in 2019 al aangekondigd, en zal naar verluidt de verschillende dimensies van het MCU in geuren en kleuren laten zien.

Sommige hiervan werden gecreëerd door de tijdreisavonturen in Avengers: Endgame. Eerder werd al gemeld dat Multiverse of Madness ook een connectie heeft met Disney+-series als Loki en WandaVision en Elizabeth Olsen te zien zal zijn naast Doc Strange.

Het multiversum komt eraan
MCU-architect Kevin Feige bevestigde de link tussen Doctor Strange 2 en Spider-Man 3 in zijn presentatie tijdens Disney's Investor Day. De opnames van Spider-Man 3 zijn ondertussen volop in gang in Atlanta, Georgia. Dat betekent dat de opnames van die film en die van Doctor Strange 2 elkaar zullen overlappen.

Houd FilmTotaal goed in de gaten voor meer nieuwe over al dit superheldengeweld!

NieuwsFilm

meest populair