Amazon Prime Video voegde 8 nieuwe films toe afgelopen week

Amazon Prime Video voegde 8 nieuwe films toe afgelopen week

Dit zijn de titels waar je vanaf nu van kan genieten.

Acht nieuwe titels verschenen er de afgelopen week op Amazon Prime Video. We zetten ze uiteraard weer voor je op een rij!

The Favourite (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Giorgos Lanthimos | Cast: Olivia Colman, Rachel Weisz, Emma Delves, Faye Daveney
Verhaal van koninklijke intriges, passie, jaloezie en verraad aan het hof van Queen Anne in het Engeland van de achttiende eeuw.

Stuber (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Dowse | Cast: Dave Batista, Kumail Nanjiani, Mira Sorvino, Natalie Morales
Een zachtaardige Uber-chauffeur genaamd Stu (Kumail Nanjiani) bevindt zich plotseling midden in een hachelijk avontuur als hij een passagier (Dave Bautista) oppikt die een politieagent blijkt te zijn, in achtervolging van een meedogenloze moordenaar. Stu probeert wanhopig zijn verstand, zijn leven én zijn vijf-sterren beoordeling niet te verliezen.

Smothered (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Schneider | Cast: Kane Hodder, R.A. Mihailoff, Bill Moseley, Dane Rhodes
Vijf horroriconen besluiten te stoppen met een weinig winstgevende handtekeningensessie. Ze willen wat extra geld verdienen door mensen op een parkeerplaats de stuipen op het lijf te jagen. Maar al snel zijn juist zij het die opgejaagd worden.

Valley of the Sasquatch (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Portanova | Cast: Bill Oberst Jr., Jason Vail, David Saucedo, Miles Joris-Peyrafitte
Een vader, zijn zoon en twee oude vrienden komen bij een afgelegen hutje aan, om samen een weekendje te gaan jagen. Een tripje diep het bos in, leidt tot de ontdekking van een groep gevaarlijke Bigfoots, die vastbesloten zijn hun land te verdedigen.

The Wedding Invitation (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rainy Kerwin | Cast: Rainy Kerwin, Camille Guaty, Eoin Macken
Drie beste vrienden maken heel wat mee. Ze zijn hard op zoek naar een date voor het huwelijk dat zo groots is dat ze nooit meer zoiets mee zullen maken. Maar ze zullen gebroken harten, vernederingen en katers moeten doorstaan.

Gun Shy (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon West | Cast: Antonio Banderas, Olga Kurylenko, Ben Cura, Mark Valley
Turk Henry was ooit een bijzonder geslaagd rockster. Hij is getrouwd met een supermodel en echt steenrijk. Maar tijdens een vakantie wordt zijn vrouw ineens ontvoerd door een stel piraten. Zonder hulp van de autoriteiten, die de zaak niet belangrijk lijken te vinden, gaat hij op zoek naar zijn vrouw.

Can You Keep a Secret? (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Elise Duran | Cast: Alexandra Daddario, Tyler Hoechlin, Kimiko Glenn, Laverne Cox
In Sophie Kinsella's Can you keep A Secret heeft Emma (Alexandra Daddario), zoals alle jonge vrouwen, een paar geheimpjes. Voor haar ouders, haar vriend, haar collega's. Zo werd ze ontmaagd in de logeerkamer terwijl haar ouders een film zaten te kijken en vindt ze haar vriend Conner een beetje op Ken lijken. Die van Barbie en Ken. En dan is er nog Emma's vliegangst. Hierdoor vertelt ze al haar geheimen zomaar aan een charmante vreemde man die naast haar in het vliegtuig zit. Tenminste, Emma dénkt dat het een vreemde is. Want wanneer ze de volgende dag op haar werk komt blijkt de aantrekkelijke onbekende man haar nieuwe baas te zijn, die nu nu al haar meest gênante geheimen weet...

I'm Your Woman (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julia Hart | Cast: Rachel Brosnahan, Marsha Stephanie Blake, Arinze Kene
I'm Your Woman is een dramatische thriller over moederschap, familie, women empowerment en persoonlijke transformatie. We volgen Jean (Brosnahan) op haar reis met haar pasgeboren baby, terwijl ze het criminele verleden van haar man ontwijkt. Ze verandert van een beschermde huisvrouw naar badass mom-on-the-run. Met de onverwachte steun van Cal en Teri (Blake en Kene) probeert ze haar leven onder controle te krijgen. Ze realiseert zich dat ze enorm veel kracht en talent heeft en als kijker kun je jezelf herkennen in de enorme hoeveel energie die Jean van dit alles krijgt.

NieuwsFilm

meest populair