'Black Panther II' gaat overleden Chadwick Boseman eren

'Black Panther II' gaat overleden Chadwick Boseman eren

Hoe zal Marvel precies vorm gaan geven aan het overlijden van Chadwick Boseman?

Hoe gaat Marvel Studios om met het tragische overlijden van Chadwick Boseman? Het is een vraag die je eigenlijk nog niet wil stellen, maar hij houdt fans van de Black Panther-films wel bezig.

Marvel-baas Kevin Feige bevestigde tijdens de Investor Day 2020 van Disney dat men niet van plan is om Bosemans rol van T'Challa opnieuw te casten. "Chadwick Boseman was een immens getalenteerd acteur en een inspirerend individu die al onze levens zowel professioneel als persoonlijk beïnvloed heeft."

Niet opnieuw casten
"Hoe hij T'Challa de Black Panther speelde, is iconisch en transcendeert de iteratie van het personage in elk ander medium uit het verleden van Marvel. Om die reden gaan we het personage niet opnieuw casten," aldus Feige.

Hij onthulde ook al iets over het verhaal van de comicfilm. Die gaat zich focussen op het thuisland van T'Challa, Wakanda, en de personages die we in de eerste film hebben leren kennen.

"Om het nalatenschap dat Chad ons heeft helpen bouwen door zijn weergave van de koning van Wakanda, te eren, willen wij de wereld van Wakanda en al haar rijke en gevarieerde personages die in de eerste film geïntroduceerd zijn verder verkennen," aldus Feige.

NieuwsFilm

meest populair