Pixar komt met 'Toy Story' spin-off: 'Lightyear'

Pixar komt met 'Toy Story' spin-off: 'Lightyear'

Maak je borst maar nat.

Pixar komt met een spin-off film van de Toy Story-franchise. De film gaat Lightyear heten en draait om de echte Buzz Lightyear.

In de franchise leerden we heel wat speelgoed kennen, waaronder Buzz Lightyear en Sheriff Woody. Naarmate de franchise zich verder ontwikkelde, zagen we meer en meer van Woody en werd Buzz iets meer onderdeel van de ondersteunende cast. Maar nu komt hij centraal te staan in een solofilm.

Het oorsprongsverhaal
In de Pixar-film is acteur Chris Evans gecast als Buzz Lightyear. Hij zal de echte versie spelen en de Pixar-film toont "het oorsprongsverhaal van het mens waar het speelgoed op gebaseerd is."



Memorabel aan het personage was hoe Buzz in de eerste film in de franchise nog dacht dat hij een echte Space Ranger was. Hij geloofde helemaal niet dat hij slechts een stuk speelgoed was. Dat zorgde voor een mooie ontwikkeling van het personage.

Maar nu gaan we dus een film zien die het echte verhaal van Buzz vertelt en laat zien hoe hij avonturen in de ruimte beleefde. Dat belooft dus een sci-fi actiefilm van Pixar, wat we nog niet eerder zagen in de franchise.

Vanaf 17 juni 2022 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair