3 geweldige films uit 2020 die nu gewoon op Amazon Prime Video staan

3 geweldige films uit 2020 die nu gewoon op Amazon Prime Video staan

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie geweldige films uit 2020, die dus absoluut de moeite waard zijn om te kijken, voor je uitgezocht.

Sound of Metal (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darius Marder | Cast: Riz Ahmed, Olivia Cooke, Paul Raci, e.a.
Metaldrummer Ruben, een ex-junkie, begint zijn gehoor te verliezen en ziet zijn leven instorten. Zijn vriendin en bandgenote Lou laat de voormalig verslaafde opnemen in een afkickcentrum voor doven in de hoop dat hij niet terugvalt en zich aan zijn nieuwe leven aanpast. Ruben moet nu kiezen tussen zijn nieuwe balans en de drang om het leven dat hij ooit kende terug te winnen.


Meer kijktips:


Emma. (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Autumn de Wilde | Cast: Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Bill Nighy, e.a.
Ze is knap, slim en ongelofelijk ijdel: Emma Woodhouse. Er is niemand zoals zij in het Engelse dorpje Highbury. Emma is er dol op om mannen en vrouwen te koppelen, maar haar interventies zijn niet altijd succesvol. En terwijl de jonge socialite zich bemoeit met het geluk van anderen loopt ze bijna haar eigen liefde mis. Nu is het tijd dat Emma haar eigen weg en liefde vindt.

The Lighthouse (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Eggers | Cast: Robert Pattinson, Willem Dafoe, Valeriia Karaman, e.a.
De gesloten Ephraim Winslow werkt voor een maand als hulpje van de stoere vuurtorenwachter Thomas Wake op een afgelegen eiland. De omstandigheden op het eiland zijn allesbehalve gemakkelijk en een duister mysterie zorgt ervoor dat de mannen elkaar telkens meer beginnen te verafschuwen en beginnen te vrezen voor hun levens.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair