Disney laat ons lang wachten op 'Black Widow' en 'Eternals'

Disney laat ons lang wachten op 'Black Widow' en 'Eternals'

Disney+ volgt niet het voorbeeld van HBO Max.

Het lijkt er niet op dat de grootste films van de labels van The Walt Disney Company nu ook gelijk op Disney+ gaan verschijnen. Ondanks dat er donderdag grote aankondigen zouden volgen, zouden grootste films als Black Widow en Eternals gewoon op het witte doek moeten gaan verschijnen.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat Warner Bros. zijn grootste bioscoopfilms gelijktijdig op HBO Max zal zetten. Volgens The Hollywood Reporter doet Disney dit niet, ondanks dat de website heeft vernomen dat de mensen bij WarnerMedia dit wel hopen.

Beperkt aantal films naar Disney+
Naar verwachting worden er slechts een klein aantal films direct op Disney+ gezet. Dan kan gedacht worden aan de live action sprookjesfilm [film=https://www.filmtotaal.nl/film/25637]Cruella[/url] en vergelijkbare titels. Disney zou veel terughoudender zijn dan Warner.

Disney+ hoeft het ook niet per se te doen. Met de Star Wars en aankomende Marvel-series heeft Disney+ al grote publiekstrekkers en biedt de streamingdienst een zeer geliefde catalogus met de reeds verschenen films en series van onder meer Disney, Pixar, Marvel en Lucasfilm.

NieuwsFilm

meest populair