Cheetah is de grootste valkuil voor 'Wonder Woman 1984'

Cheetah is de grootste valkuil voor 'Wonder Woman 1984'

Regisseur vond Cheetah een schrijnende ervaring.

Volgende week is het dan eindelijk zover. Op woensdag 16 december verschijnt namelijk weer een grote bioscoopfilm met Wonder Woman 1984. Maar gaat deze ook overtuigen? Want is Cheetah wel een personage dat te gebruiken is in een live action-superheldenfilm?

Regisseur Patty Jenkins was ook zeker niet overtuigd van het gebruik van het katachtige figuur uit de strips van DC Comics. Tegenover ComicBook.com zei ze het volgende:


"Cheetah tot leven brengen was schrijnend. Ik moet je zeggen dat ik meteen wist dat ik Cheetah erin wilde hebben, maar vanaf de eerste dag dacht ik: 'Oef, dit moet goed gaan!' Snap je?

Ik was zo bang om het er niet goed uit te laten zien, vanaf de start met de voorbereiding tot het moment dat we de beelden bekeken om het goed te krijgen. Elke seconde die we eraan werkten was zwaar."

Rol van Kristen Wiig
De rol wordt gespeeld door de komiek / actrice Kristen Wiig en dat was ook een opvallende keuze. De eerste beelden van Cheetah werden overigens niet al te positief ontvangen. Hopelijk pakt de definitieve Cheetah beter uit op het witte doek.



NieuwsFilm

meest populair