'The Flash' wordt een volstrekt unieke DC-film

'The Flash' wordt een volstrekt unieke DC-film

Regisseur Andy Muschietti doet grote beloftes.

The Flash gaat daar waar het DC Extended Universe "nog niet eerder gegaan is". Dat zegt regisseur Andy Muschietti in een bijzonder korte update over de aankomende DC-film die het multiversum in zal duiken.

In de film zien we superheld en snelheidsduivel Barry Allen zo snel rennen dat hij naar een ander universum kan reizen. Daar maakt hij contact met onder meer de Batman uit een andere wereld. Terwijl 'zijn' Batman ook dienst doet als een soort mentorfiguur en kostuumontwerper.

Heel nieuw
"The Flash neemt je mee naar een plek waar het DC Universe nog niet geweest is, dus dat is echt opwindend," deelde Muschietti in zijn ultrakorte videoboodschap voor het CCXP-evenement.

"Ik kan niet wachten om jullie meer te vertellen, maar voor nu wil ik jullie bedanken voor jullie steun en dat jullie zo'n geweldige fans zijn."

Eerder vertelde Muschietti al eens dat de film een "prachtig en menselijk verhaal" zal vertellen. Onderdeel daarvan wordt "de emotionele impact" van de interactie en band tussen Barry Allen en Bruce Wayne, enige tijd na de gebeurtenissen tijdens de strijd tegen Darkseid en Steppenwolf.

NieuwsFilm

meest populair