'James Bond-franchise gaat grote risico's nemen na 'No Time to Die''

'James Bond-franchise gaat grote risico's nemen na 'No Time to Die''

Alles moet anders?

De James Bond-films van acteur Daniel Craig zijn al behoorlijk vernieuwend voor de franchise. Volgens producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson zou dat zich uitbetaald hebben in groot succes. En dus zijn ze bereid meer risico's te nemen met toekomstige films.

Na No Time to Die is het avontuur voorbij voor Daniel Craig en moet men op zoek naar een heel nieuwe James Bond. Volgens Bond-expert en schrijver Mark Edlitz zou de franchise straks weer grote risico's durven nemen.

26e film
"Iedereen met wie ik gesproken heb, zegt dat de producenten erg open staan voor nieuwe ideeën. Maar ze hebben dit ondertussen al zo vaak gedaan, en dragen een bepaalde verantwoordelijkheid voor de toekomst van de franchise", aldus Edlitz.

Zo kon het volgens hem voorkomen dat Danny Boyle en scenarist John Hodge vertrokken wegens "creatieve verschillen". Toch: "namen de Daniel Craig Bond-films risico's die ongehoord zouden lijken in de jaren daarvoor."

"Ik denk dat EON zeker interesse heeft om te experimenteren en de grenzen te verleggen van wat er verwacht kan worden van een Bond-film", concludeerde Edlitz zijn verhaal.

NieuwsFilm

meest populair