'Spider-Man 3' zou superlang worden en heeft wel rol voor Andrew Garfield en Tobey Maguire?

'Spider-Man 3' zou superlang worden en heeft wel rol voor Andrew Garfield en Tobey Maguire?

Wordt de film dan toch een megaspektakel?

Mikey Sutton stelt op basis van anonieme bronnen binnen Marvel Studios en Sony Pictures, dat zowel Andrew Garfield als Tobey Maguire nu echt getekend hebben voor Spider-Man 3.

Daarmee zou er mogelijk daadwerkelijk een live-action Spider-Verse film komen. Dat is iets waar we al tijden geruchten over horen. Sutton stelde al in september 2019 dat deze film zou draaien om "identiteiten" en dat neemt dan mogelijk de vorm aan van drie Spider-Man samen in één film.

Wel heel lang
Dat is dus iets waar we al behoorlijk lang geruchten over horen. Sterker nog, vorige week hoorden we nog via The Direct dat Sony in een aparte video bevestigd heeft dat Maguire en Garfield terugkeren. In hoeverre het allemaal klopt is zeer de vraag, maar tegelijk is de aanwezigheid van Jamie Foxx als Electro en J.K. Simmons als J. Jonah Jameson een teken aan de muur dat er inderdaad plek is voor personages uit andere universa.

Bovendien speelt ook Benedict Cumberbatch een rol in deze film, als Doctor Strange, nadat hij eerst met Doctor Strange in the Multiverse of Madness met andere universa heeft gerommeld.

Al die feiten zouden hun uiting kunnen vinden in deze film, waarin heel wat samen zou kunnen worden gebracht. Of het klopt is natuurlijk maar de vraag, er is geen bevestiging vanuit Marvel en Sony geweest tot nu toe.

Overigens stelt Sutton ook dat de aankondiging "misschien al deze maand" volgt. En dat deze derde Spidey-film de langste tot nu toe wordt.

NieuwsFilm

meest populair