Geruchten: Keanu Reeves in 'Speed 3' en Jim Carrey in 'Sonic' spin-off 'Robotnik'

Geruchten: Keanu Reeves in 'Speed 3' en Jim Carrey in 'Sonic' spin-off 'Robotnik'

Weer een paar lekkere geruchten.

Soms zijn er van die berichten die je met een korreltje zout moet nemen en hieronder hebben we er weer twee. De eerste gaat over een volgende film van Keanu Reeves en de tweede belooft een leuke spin-off van de succesvolle Sonic-film met Jim Carrey.

Als eerste het gerucht over Reeves. Volgens Daniel Richtman zou Walt Disney interesse hebben om een derde film te lanceren in de Speed-reeks. In de productie van 20th Century Studios zou Jack Traven moeten terugkeren.

En die Jack Traven werd uiteraard gespeeld door Reeves. De acteur uit aankomende films als The Matrix 4 en John Wick: Chapter 4 had nooit interesse om in Speed 2 te spelen en daar deed hij waarschijnlijk slim aan. Reeves zou nu oren hebben naar een volgend deel.


Robotnik krijgt eigen film
Dezelfde Richtman meldt dat Carrey nog niet klaar is met Sonic the Hedgehog. De komiek zou hebben getekend voor meerdere vervolgfilms én een heuse spin-off rond zijn personage Dr. Eggman a.k.a. Doctor Ivo Robotnik.

De eerste film was eerder dit jaar een groot succes en de rol van Carrey was één van de hoogtepunten. Ondanks dat de film licht hinder ondervond van de corona-uitbraak werd er alsnog een uitstekende $321 miljoen opgehaald na een prima ontvangst. De tweede Sonic-film staat al gepland voor 8 april 2022.



NieuwsFilm

meest populair