Gave blik op de brute nieuwe Batmobile in 'The Batman'

Gave blik op de brute nieuwe Batmobile in 'The Batman'

Hoe gaaf wordt deze versie van Batmans auto?!

In de Dark Knight-trilogie reed Christian Bale's Caped Crusader nog rond in de Tumbler en Ben Afflecks Batman had een meer supersonische wagen in zijn DC-optredens. In The Batman rijdt de World's Greatest Detective van Robert Pattinson in een wel heel stoere vierwieler.

Bekijk de afbeelding
We kregen alweer een flinke tijd geleden een eerste blik op het monster, ook in de trailer. De wagen heeft veel meer weg van een gewone sportauto die uiteraard wel flink gepimpt is en ongetwijfeld beschikt over handige toeters en bellen.

Nieuwe blik op Batmobile
Via merchandise voor The Batman krijgen we een nieuwe blik op de Batmobile van de Year Two Bruce Wayne van Pattinson. En gelukkig kan gezegd worden dat regisseur Matt Reeves en zijn team een zweer gave wagen heeft opgeleverd.


Ook met minimaal de personages Selina Kyle / Catwoman (Zoë Kravitz), Edward Nashton / The Riddler (Paul Dano), Oswald Cobblepot / Penguin (Colin Farrell), Alfred Pennyworth (Andy Serkis), Commissioner James Gordon (Jeffrey Wright), Carmine Falcone (John Turturro) en Gotham District Attorney Gil Colson (Peter Sarsgaard) staat The Batman nu gepland voor 4 maart 2022.

Hieronder ook nog een gaaf ontwerp van Jim Lee die een sketch maakte van de Dark Knight van Robert Pattinson.



NieuwsFilm

meest populair