Verrassing: 'Zack Snyder's Justice League' verschijnt sneller dan gedacht

Verrassing: 'Zack Snyder's Justice League' verschijnt sneller dan gedacht

De nieuwe Justice League moet binnen enkele maanden op HBO Max staan.

Gisteren werd duidelijk dat er een hele reeks bioscoopfilms gelijk op de Amerikaanse streamingdienst HBO Max verschijnen gelijk met dat deze op het witte debuteren. Net als Disney lijkt Warner Bros. zich volop te richten op streaming.

Naast het grote nieuws van gisteren onthulde WarnerMedia CEO Jason Kilar dat Zack Snyder's Justice League (veel) eerder verschijnt dan verwacht. Oorspronkelijk werd nog uitgegaan van een release in augustus 2021. Maar dat wordt dus eerder.

Zack Snyder's Justice League eerder online!
"En wat betreft HBO Max, er zijn zoveel geweldige originele HBO-series en Max-originals waar ik enthousiast over ben. De Tiger Woods HBO-documentaire die in januari aankomt is ongelooflijk. En het kleine project genaamd Zack Snyder's Justice League komt ook in een paar maanden," schreef Kilar in een blogpost.


Regisseur Zack Snyder werkt al een flinke tijd aan Zack Snyder's Justice League die in vier delen op HBO Max moet verschijnen en daarna als volledige film is te kijken.

De aanvullende opnames voor 5 extra minuten aan beeldmateriaal werden in oktober al opgenomen. Het wachten is nu op een officiële verschijningsdatum.

NieuwsFilm

meest populair