Animatiefilms waar je in 2021 naar uit kunt kijken!

Animatiefilms waar je in 2021 naar uit kunt kijken!

Raya and the Last Dragon, The Boss Baby 2 en wat te denken van Minions 2?

Natuurlijk staat 2021 ook bol van de animatiefilms. We zetten er zeven waar we dit jaar naar uitkijken voor je op een rij, met als grootste hit waarschijnlijk de aankomende nieuwe film van Disney Animations!

Raya and the Last Dragon (maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: Don Hall, Carlos López Estrada | Cast: Awkwafina, Kelly Marie Tran
In het verre Kumandra vormen vijf verschillende clans het land van de draken. De draken zijn echter al lang verdwenen, en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya is een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.

Tom and Jerry (maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Story | Cast: Chloe Moretz, Michael Peña, Rob Delaney, Colin Jost
Als Jerry op de avond voor 'de bruiloft van de eeuw' in het chicste hotel van New York trekt, huurt de wanhopige bruiloftsplanner Tom in om van hem af te komen. Het kat-en-muisspel dat losbarst dreigt niet alleen de bruiloft, maar ook het hotel en haar carrière te ruïneren. Maar al snel doet zich een nog groter probleem voor: een verduiveld ambitieuze hotelmedewerker heeft het op ze alle drie gemunt. Tom en Jerry's nieuwe avontuur op het witte doek is een verbluffende combinatie van klassieke animatie en live-action. De twee wagen zich op nieuw terrein en worden gedwongen tot iets ondenkbaars... ze moeten samenwerken.

The Boss Baby: Family Business (mei)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom McGrath | Cast: Amy Sedaris, Alec Baldwin, Jeff Goldblum, James Marsden
Tim en zijn vrouw Carol, de kostwinnaar van de familie, wonen in een buitenwijk met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha, en schattige nieuwe baby Tina. Tabitha, die de beste van haar klas is op het prestigieuze Acorn Center voor hoogbegaafde kinderen, is enorm dol op haar oom Ted. Zij wil net als hij worden, maar Tim, die nog steeds een overactieve jeugdige verbeelding heeft, maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en daardoor een normale jeugd misloopt. Als baby Tina onthult dat ze een geheim-agent is voor BabyCorp op een missie om de duistere geheimen achter Tabitha's school en de mysterieuze oprichter Dr. Edwin Armstrong te onthullen, zal het de Templeton broers op onverwachte manieren weer dichter bij elkaar brengen.

Minions: The Rise of Gru (juni)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kyle Balda, Brad Ableson, Jonathan del Val | Cast: Steve Carell, Alan Arkin, Jean-Claude Van Damme, Lucy Lawless
3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden in Minions: Hoe Gru superschurk werd. Deze feel-good film zit vol humor, verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over-the-top actie.

Luca (juni)
Bekijk de afbeeldingRegie: Enrico Casarosa | Cast: John Ratzenberger
Een jonge knul ervaart een onvergetelijke zomer aan de kust. Op de Italiaanse Riviera eet hij heel wat ijs, pasta en rijdt hij eindeloos rond op een scootertje. Luca deelt die avonturen met een nieuwe beste vriend, maar het plezier dat de twee hebben wordt behoorlijk bedreigt. Zijn vriendje is namelijk een zeemonster uit een andere wereld, dat zich vlak onder de oppervlakte van de Aarde bevindt.

The Addams Family 2 (oktober)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greg Tiernan, Conrad Vernon | Cast: Chloe Moretz, Charlize Theron, Oscar Isaac
De Addams Family raakt wederom betrokken bij de meest bizarre avonturen. Ze ontmoeten daarbij ook weer heel wat nieuwe, mysterieuze andere monsters en mensen. Vervolg op de animatiefilm in 2019.

Encanto (november)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jared Bush, Charise Castro Smith
Er is maar weinig bekend over deze film van Disney Animation Studios. De film draait in elk geval om een jong meisje. Zij woont samen met haar familie in Colombia. En er is iets bijzonders met haar familie, want iedereen heeft magische krachten. Zij is opmerkelijk genoeg de enige die dat helemaal niet heeft. Waarom precies? En hoe moet ze daarmee om gaan? Dat zijn vragen waar deze animatiefilm om draait.

NieuwsFilm

meest populair