Deze romantische films tippen we als aanraders voor 2021

Deze romantische films tippen we als aanraders voor 2021

Op Netflix en in de bioscoop!

Romantische films kunnen soms heel erg fijn zijn om te zien in de bioscoop. We zetten een kleine selectie voor je op een rij die je in 2021 vermoedelijk niet wil missen.

Just Say Yes (januari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Appie Boudellah, Aram van de Rest | Cast: Yolanthe Cabau van Kasbergen, Huub Smit, Noortje Herlaar, Jim Bakkum
Lotte is haar hele leven al bezig met de invulling van haar ideale bruiloft. Alles heeft ze al uitgedacht, van de locatie tot aan de prachtige trouwjurk van haar oma. Maar haar aanstaande blaast de bruiloft onverwachts af. Ze trekt tijdelijk in bij haar egocentrische zus Estelle die plotseling wel gaat trouwen. Estelle neemt de hele bruiloft over, inclusief locatie en de trouwjurk van oma. Lotte wordt gevraagd om het vrijgezellenfeest te regelen. En dat loopt volledig uit de hand.

Malcolm & Marie (februari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Levinson | Cast: Zendaya, John David Washington
Deze film werd coronaproof gemaakt en is ontzettend kleinschalig, maar ook heel intiem daardoor. De relatie van een regisseur en zijn vriendin wordt behoorlijk op de proef gesteld. Het tweetal is net naar de première van zijn nieuwe film geweest en nu in afwachting van de eerste reacties van critici.

The Kissing Booth 2 (juli)
Bekijk de afbeeldingRegie: Vince Marcello | Cast: Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney, Carson White
In 'The Kissing Booth 2' wordt de langeafstandsrelatie tussen Elle (Joey King) en Noah (Jacob Elordi) behoorlijk op de proef gesteld. Elle moet namelijk ook nadenken over waar ze wil gaan studeren en ze raakt daarnaast ook nog eens bevriend met een aantrekkelijke klasgenoot waardoor alles in één keer zou kunnen veranderen.

Casa Coco (september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bob Wilbers | Cast: Gerard Cox, Joke Bruijs
De Rotterdamse Pleun (Joke Bruijs) runt al jaren een pension op Bonaire, waarbij ze zich richt op de naar bezinning en rust zoekende gast. In de praktijk zijn dat voornamelijk Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring, die graag onder elkaar willen zijn. Zo ook Pleuns jeugdliefde Toon (Gerard Cox) die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar meekomt en merkt dat onder de Antilliaanse zon de dagen minder grijs zijn. Pleun heeft Casa Coco opgebouwd tot een schitterend gelegen pension maar door de toenemende concurrentie loopt haar onderneming na de succesvolle beginjaren minder goed. Net wanneer Pleun en Toon nader tot elkaar komen, ontdekt Toon dat het voortbestaan van Casa Coco aan een zijden draadje hangt...

NieuwsFilm

meest populair