Deze drie Spider-Man films wil je in 2021 niet missen in de bioscoop

Deze drie Spider-Man films wil je in 2021 niet missen in de bioscoop

Drie films in het Spider-Verse in 2021!

Sony Pictures geeft Spider-Man in licentie aan Marvel Studios en bouwt intussen aan zijn eigen filmuniversum. In 2021 komen er twee Spider-Verse uit, en is er natuurlijk een nieuwe solofilm van Spider-Man zelf. Die wordt eveneens ontwikkeld door Sony, en is daarom ook op dit lijstje beland.

Morbius (maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Espinosa | Cast: Adria Arjona, Jared Harris, J.K. Simmons, Jared Leto
Michael Morbius is de tweede held die Sony Pictures introduceert in zijn Spider-Verse (na het debuut van de gave Venom). In deze film zien we de wetenschapper met een zeldzame bloedziekte onderzoek doen naar een geneesmiddel. Als hij dat eenmaal denkt te hebben, blijkt dat een bizarre bijwerking te hebben, namelijk een vorm van vampirisme. Hij is daarmee een held die worstelt met zijn ziekte, en de morele implicaties van het feit dat hij constant naar bloed verlangt.

Venom: Let There Be Carnage (juni)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Serkis | Cast: Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson, Naomie Harris
Na het aan de box office behoorlijk succesvolle eerste deel, is het nu de tijd voor een tweede film met daarin Eddie Brock en zijn buitenaardse symbiote; Venom. Samen zullen ze ditmaal moeten vechten tegen de welbekende superschurk uit de Venom-comics: Carnage. Deze psychotische seriemoordenaar krijgt ook een symbiote, die Carnage heet, en het op wil nemen tegen de gewelddadige Venom.

Untitled Spider-Man Sequel (december)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Marisa Tomei, Zendaya, Benedict Cumberbatch
In december 2021 draait deze derde Spider-Man film van Tom Holland in de bioscoop. Hij staat nu naar het schijnt met twee voeten in verschillende werelden: Het Marvel Cinematic Universe en het Spider-Verse van Sony Pictures. Dat laatste is de reden waarom we hem toch maar in dit overzicht zetten. In de film krijgt Spider-Man te maken met beschuldigingen van moord, de onthulling van zijn geheime identiteit en de bizarre Electro die mogelijk uit een andere dimensie komt. Gelukkig is er nog Dr. Stephen Strange om hem bij te staan.

NieuwsFilm

meest populair