Dit zijn de DC-films die uitkomen in 2021

Dit zijn de DC-films die uitkomen in 2021

Het begon met vier, maar is nu op twee uitgekomen.

In 2021 kunnen we vermoedelijk twee films in het DCEU verwachten. Tenminste, als je Zack Snyder's Justice League meetelt. We gaan er namelijk van uit dat Black Adam niet alsnog in december 2021 uitkomt, waar de film eerder voor gepland stond.

The Suicide Squad (4 mei)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Margot Robbie, Taika Waititi, Sylvester Stallone, Joel Kinnaman
Deze film van regisseur James Gunn is zijn debuut in het DCEU. De film zal geen volledige reboot van de Suicide Squad-franchise zijn, maar een halve voortzetting die onder meer Harley Quinn, Rick Flag, Captain Boomerang en Amanda Waller terugbrengt. Nieuw zijn onder meer Peacemaker en Bloodsport. Welke uitdaging hen precies te wachten staat is onduidelijk, maar wel weten we dat het team heel wat lol gaat beleven en dat het een grove actiefilm wordt.

Zack Snyder's Justice League (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Amy Adams, Ben Affleck, Henry Cavill, Ray Fisher
Fans hebben jaren gelobbyd voor de Snyder Cut van Justice League en dit jaar bleek dan eindelijk dat Warner Bros. hier niet ongevoelig voor was. De film komt in de Verenigde Staten naar streamingdienst HBO Max en wordt in vier delen van elk een uur uitgebracht. Centraal staat wederom het werk van Batman en Wonder Woman om leden voor de Justice League te rekruteren, om zo de Aarde te kunnen beschermen tegen gevaarlijke buitenaardse bedreigingen. Volgens Snyder wordt dit de afronding van zijn oorspronkelijke plannen voor het DCEU en zien we dus geen extra films meer verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair