Deze Marvel Studios-films wil je in 2021 niet missen in de bioscoop

Deze Marvel Studios-films wil je in 2021 niet missen in de bioscoop

We zetten alle films die in 2021 rond het MCU uitkomen op een rij.

Hoe 2021 er precies uit gaat zien qua films is bijna niet te zeggen. Wel is duidelijk dat veel filmstudio's hun best doen om hun blockbusters dat jaar uit te brengen. Veel langer moeten ze niet op de plank blijven liggen. Vandaag kijken we naar de vier MCU-films die vermoedelijk uitkomen in 2021. Hopelijk komen die er ook echt, want in 2020 moesten we het helemaal zonder MCU-films doen.

Black Widow (mei)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cate Shortland | Cast: Florence Pugh, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Rachel Weisz
De langverwachte solofilm voor Black Widow! Vanaf haar geboorte is Natasha Romanova toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente. Wanneer de Sovjet-Unie uiteenvalt, staat ze ten dode opgeschreven en werd ze gedwongen naar New York te verhuizen. Daar leeft ze inmiddels als freelancer en is het jaren geleden dat de Sovjet-Unie ten val kwam.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (juli)
Bekijk de afbeeldingRegie: Destin Cretton | Cast: Michelle Yeoh, Awkwafina, Simu Liu, Fala Chen
Al sinds 2001 wordt er aan een film rond de Aziatische superheld Shang-Chi gewerkt. Nu komt die er eindelijk en gaan we de echte Mandarin zien, evenals de Ten Rings. Deze schurkachtige partijen komen lijnrecht tegenover de nieuwe held Shang-Chi te staan en gaan het natuurlijk ontzettend zwaar krijgen.

The Eternals (november)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chloé Zhao | Cast: Kumail Nanjiani, Richard Madden, Angelina Jolie, Salma Hayek
Na een onverwacht tragedie als gevolg van de gebeurtenissen in Avengers: Endgame, besluiten de Eternals zich weer te herenigen. Zij zijn een onsterfelijk ras van buitenaardse wezens, gemaakt door de Celestials, die al 7.000 jaar in het geheim op Aarde wonen. Ze beschermen de planeet tegen hun kwaadaardige tegenhangers: de Deviants.

Untitled Spider-Man Sequel (december)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Marisa Tomei, Zendaya, Benedict Cumberbatch
Spider-Man krijgt het nog zwaar in deze film. Mysterio wist hem in de val te luizen en deed alsof Spider-Man hem vermoord had. Maar ook is er de onthulling van zijn geheime identiteit. Peter Parker is dus niet meer veilig en moet er alles aan doen om het beeld dat mensen van hem hebben te herstellen. Gelukkig krijgt hij hulp van Doctor Strange!

NieuwsFilm

meest populair