Marvel-film 'Eternals' klaar en 'Doctor Strange 2' begint snel

Marvel-film 'Eternals' klaar en 'Doctor Strange 2' begint snel

De opnames voor de aankomende MCU-films gaan doorrrr.

Begin deze maand moest eigenlijk de Marvel-film Eternals verschijnen en voor 6 mei 2021 stond een tijd lang Doctor Strange in the Multiverse of Madness gepland. Corona gooide roet in het eten, maar is er nu toch wat positief nieuws rond deze Marvel-blockbusters.

Als eerste Doctor Strange in the Multiverse of Madness van Sam Raimi. In gesprek met Conde Nast Traveller gaf Scarlet Witch-actrice Elizabeth Olsen een update over de status: De opnames starten in december.


"Ik heb uitgezocht hoe een Amerikaan legaal in het VK zou kunnen wonen en ik zag dat er een pensioenvisum is zodra je 54 bent. Ik heb het gevoel dat Britse mensen werken om te leven - ze leven niet om te werken - in tegenstelling tot in LA en New York. Ik ga binnenkort terug om het vervolg op Doctor Strange te filmen. Ik ben er met Kerstmis, net buiten Londen."

Eternals is klaar met reshoots
Eternals-actrice Lauren Ridloff maakte bij HeyUGuys duidelijk dat de heropnames voor de scifi-Marvel-film van regisseur Chloe Zhao er (bijna) op zitten.


"Ik ben net klaar met mijn tweede opnamedag voor een Marvel-film. We waren eigenlijk bezig met de re-shoots. We waren net klaar met de tweede dag van de reshoots en ik dacht: 'Het is echt een goede week, het was geweldig om weer op de set te werken.''


Eternals staat gepland voor 4 november 2021 en Doctor Strange in the Multiverse of Madness moet nu op 21 maart 2022 verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair