Supergirl ook in actie in nieuwe 'Justice League' van Zack Snyder?

Supergirl ook in actie in nieuwe 'Justice League' van Zack Snyder?

De regisseur reageert op een populaire fantheorie.

Zweeft Supergirl, het nichtje van de bekende held met rode cape, ook ergens rond in het filmuniversum van DC? Het is een populaire theorie die al sinds het verschijnen van Man of Steel (2013) rondgaat. Regisseur Zack Snyder heeft nu zijn gedachten gedeeld over de mogelijkheid dat er een andere overlevende van de planeet Krypton bestaat in de filmreeks.

Bekijk de afbeelding
In Man of Steel vindt Clark Kent (Henry Cavill) een ruimteschip van zijn thuisplaneet met daarin een aantal capsules, waarvan er één geopend was. Fans trokken daarop de conclusie dat er meer 'Kryptonians' op aarde zijn.

De meest genoemde kandidaat was Kara Zor-El, alias Supergirl. In een speciaal stripboek werd dat vermoeden bevestigd. Zij blijkt al duizenden jaren op onze planeet te bivakkeren, lang voor de komst van Superman dus.

Wie is het?
Filmmaker Zack Snyder noemt deze tease nu een 'open einde' en verklapt ook dat we dezelfde open capsule opnieuw te zien gaan krijgen in zijn Justice League-versie.

"In die film [Man of Steel], en zelfs in deze film, is een beeld van een open capsule te zien, wanneer de helden er voorbij lopen als ze Superman terug tot leven willen brengen", vertelt hij op zijn favoriete social-mediaplatform Vero. "Het is duidelijk dat er iemand uit die capsule is geklommen, maar wie dat is geweest, is tot vandaag de dag een mysterie".


Natuurlijk bestaat de kans dat fans het antwoord op deze vraag gaan krijgen in Zack Snyder's Justice League, die ergens begin volgend jaar op HBO Max moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair