'Star Wars' is voorlopig nog niet voorbij voor dit personage

'Star Wars' is voorlopig nog niet voorbij voor dit personage

Anthony Daniels weet zeker dat hij vaker te zien wil zijn als C3PO.

Er is niemand in zoveel Star Wars-films te zien geweest als acteur Anthony Daniels. Hij leende zijn talent aan zo'n beetje elke film waarin dat maar kon. Alleen in The Mandalorian is hij bijvoorbeeld nog niet te zien geweest, al zagen we C-3PO wel als een muurschildering.

Maar wat Daniels betreft, is hij niet klaar met de franchise. De 74-jarige acteur is dusdanig vergroeid met de rol, dat hij niet denkt aan stoppen. Voorlopig gaat hij er nog gewoon mee door.

Nog veel vaker
"Nee, ik ga nooit met pensioen. Daarvoor moeten ze mij er echt uit gooien. Het leven is niet voorbij, de films zijn misschien niet meer de plek voor Threepio, voorlopig in elk geval niet denk ik. Maar er zijn nog zoveel andere media mogelijk, vooral nu met al die digitale mogelijkheden, dus ik ben blij dat ik daar misschien deel van uit zou kunnen maken," aldus Daniels.

Hij gelooft er dus overduidelijk nog in dat een nieuwe verschijning in de franchise er gewoon in zit. Het zij digitaal of echt, in een film of een serie. Als het maar gebeurt.

NieuwsFilm

meest populair